Luomisen tuskaa

Luomisen tuskaa

Huh huh! Pienyrittäjän on perinteisesti osattava tehdä kaikki itse, mutta me Kiljuvassa Kirahvissa olemme mielestämme yrittäneet käyttää jonkin varran oman alansa ammattilaisia liikenevien varojen puitteissa. Käyntikortit ja logot on teetetty, alihankintaa käytetään. Mutta kaikkeen ei mikroyrittäjälläkään ole varaa ja näin ollen verkkokauppa pitäisi saada omin voimin pystyyn jotta tuloja saataisiin pikkuhiljaa kasvatettua. Tosin tähänkin käytimme alkukesästä ulkopuolista apua nuorien varkautelaisten osaajien muodossa, mutta tämä lopullinen kaupan rakentelu on kuitenkin loppupelissä tehtävä itse jotta sitä sitten jotenkin osaa käyttääkin.

Verkkokauppapohjia on monenlaisia, ja niistä oikeastaan mitään tietämättömän on valittava omansa lähes arpapelillä. Meidän käyttöömme valikoitui tämä Finqu, onhan se kuitenkin avainlipputuote. Muitakin voittavia ominaisuuksiakin oli, mutta tässä opettelun tuskassa ne tuntuvat unohtuneen.


Mitä mieltä olette, haluatteko meidän verkkokaupan toimintaan vähän vähemmän täydellisenä mutta nopeammin, vaiko huippuunsa hiottuna ja myöhemmin syksyllä?

Rekisteröitymällä meidän asiakkaaksi näillä sivuilla saat tiedon ensimmäisenä kaikista tärkeistä päivityksistä. Emme pommita sinua tällä asialla kuitenkaan liikaa, lupaamme pitää viestien määrän korkeintaan yhdessä viestissä per viikko silloin kun tapahtuu. Rekisteröidy tästä

Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.