Toimitusehdot

Yleistä

Kiljuva Kirahvi on Kiljuva Kirahvi OY:n ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy Kiljuva Kirahvi Oy (2966717-5, Kauppakatu 33, 78200 Varkaus, 0405566119). Kiljuva Kirahvi pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.


Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii:


-Paytrail. Paytrailin maksuehdot tulevat tähän pikimmiten.


Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Suomessa käytettävissä on Matkahuollon, Postin ja Schenkerin kuljetuspalvelut. Lisätietoa kuljetuspalveluista tulee tähän pian.


Lähilokero-toimituksen voit valita Varkauden seudulla noudettaviin tilauksiin.

Kerro lisätietolaatikossa tai sähköpostilla valitsemasi pakettiautomaatti:

  • Citymarket Varkaus
  • Prisma Varkaus
  • R-Kioski Kauppakatu 36 Varkaus
  • R-Kioski Taulumäen tori Varkaus
  • Lidl Varkaus
  • Sale Päiviönsaari Varkaus

HUOMIOI, ETTÄ LÄHILOKEROSSA NOUTOAIKA ON 2 PÄIVÄÄ! 


Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin.


Toimitusaika

Tuotteiden postitusajat ovat pääsääntöisesti 1-3 arkipäivää, mutta voi vaihdella tuotekohtaisesti tai toimitustavoittain. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen. Otathan huomioon että emme voi vaikuttaa kuljetusliikkeiden mahdollisiin kuljetusongelmiin.


Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla valmiilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Palautusoikeus ei koske määrämittaan leikattuja kankaita tai tilauksesta valmistettuja tuotteita ilman valmistajan virhettä. 

Pyrimme esittämään tuotteiden värit tuotekuvissa todenmukaisesti. Otathan huomioon että katselulaitteesi näyttö saattaa vääristää sävyjä.

Palautustapauksissa otathan aina ensin yhteyttä meihin niin annamme sinulle palautusohjeet.

Tilauksen noutamatta jättäminen ei ole peruutus. Noutamattomista paketeista aiheutuu kaupalle huomattavia kuluja. Lain nojalla (1211/2013) pidätämme oikeuden laskuttaa aiheutuneet kulut asiakkaalta, jos toimitettuja paketteja palautuu meille noutamattomina. Kuluista, jotka liittyvät toimituksiin, jotka on jätetty noutamatta toimipaikasta, perimme 15 euron maksun, joka sisältää toimituskulut, palautuskulut sekä käsittelykulut. Rahojen palautus käsitellään heti, kun tuotteet ovat palautuneet verkkokauppiaalle ja niiden myyntikunto on tarkistettu. Rahat palautetaan samalla maksutavalla, jolla tilaus tehtiin.


Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

info(at)kiljuvakirahvi.fi
O4O5566119 (Arkisin päiväsaikaan).